Matei de la Astra: „Ilyeş e de-o seamă cu tata!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul stânga al Astrei Ploieşti, Cosmin Matei, i-a ironizat pe veteranii de la FCM Târgu Mureş, în frunte cu Robert Ilyeş, înaintea partidei directe de vineri. Juniorul ploieştenilor, care va împlini în această lună 20 de ani, a lăsat să se înţeleagă că nu-şi face griji mari înainte de meciul din etapa a şasea

Declaraţia a fost făcută astăzi, cu ocazia conferinţei de presă organizate de clubul ploieştean înaintea meciului din etapa a şasea. În timp ce secundul echipei, Gabi Vochin, spunea că un jucător cu experienţa lui Robert Ilyeş este de temut, juniorul Cosmin Matei i-a făcut un semn discret şi a transmis, scurt, „Ilyeş e de-o seamă cu tata!", dând de înţeles că el nu e prea îngrijorat. Proaspăt revenit la lotul naţional U21, mijlocaşul născut pe 30 septembrie 1991 a spus, cu o aronganţă pozitivă, că îşi doreşte să treacă în viteză de jucători ca Iencsi sau Ghionea.

La 37 de ani, Ilyeş este printre cei mai bătrâni jucători din Liga 1, alături de Petre Marin. El a debutat în prima ligă, pentru Foresta, în august 1997, pe vremea când Cosmin Matei încă nu împlinise vârsta de şase ani. El rămâne printre cei mai respectaţi jucători din istoria Astrei Ploieşti, pentru care a evoluat din 1998 până în 2002, când s-a transferat la Rapid.

Partida FCM Tg. Mureş - Astra Ploieşti se joacă vineri, de la ora 19.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite