Pandurii – Astra 1-2! Şumudică: „nu meritam victoria“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şumudică îşi continuă seria de invincibilitate cu Astra, întrupând-o pe cea încercată de Grigoraş. Ploieştenii au smuls o victorie în ultimele minute la Târgu Jiu, după un meci dominat de gazde, care au avut două bare şi mai bine de cinci ocazii mari. Şumudică a uitimit la final, recunoscând că un egal era mai corect

Astra a deschis scorul foarte rapid, în minutul 4, după ce Strătilă şi-a realizat driblingul obişnuit, în faţa lui Cardoso, şi a centrat pentru Takayuki. Japonezul a reluat în transversală din câţiva metri, însă Fatai a fost pe fază şi a împins balonul în poartă. Golul ploieştenilor a dat naştere unor atacuri furibunde ale gazdelor, care au dominat fără drept de apel repriza. Lemnaru a înscris împotriva fostei echipe, în minutul 20, după o bâlbâială în centrul careului.

În repriza a doua, tot pe fondul unor atacuri ale gazdelor, astriştii au mai scos capul pe contre, Fatai şi Strătilă fiind cei mai periculoşi. Golul a venit abia în minutul 86, după o lovitură liberă bătută impecabil de Mihalache. Bruno Miguel a urmărit bine mingea, el fiind cel creditat de televiziuni cu golul.

Ambii antrenori au făcut schimbări în defensivă în prima parte a meciului. Şumudică l-a scos pe Goian, care şi-a lăsat flancul descoperit în mai multe rânduri, inclusiv la golul gazdelor. Grigoraş l-a schimbat pe Chiricheş, în minutul 34, după ce acesta a călcat strâmb în urma unui contact la care Fatai a împins în săritură.

Declaraţii:

„Am dominat autoritar partida. Nu întotdeauna fotbalul este corect, echipa mai bună a fost Pandurii de departe. Nu mai putem întoarce fazele. Trebuie să luăm ce e mai bun, pentru că echipa a jucat foarte bine, fără acele neatenţii care ne-au costat 3 puncte. Noi am rămas cu ocaziile, iar Astra cu punctele", a comentat antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş.

„Sunt modest şi recunosc când am avut noroc. Un rezultat de egalitate era mai meritat. Trebuie să creştem la presiunea rezultatului, fiindcă am deschis scorul repede dar i-am lăsat să vină peste noi. Dumnezeu ţine şi cu cei puternici. Au fost două reprize diferite. Acum, trebuie să ne odihnim. Dacă nu câştigăm meciul de vineri, cu Sportul, această victorie nu are nicio valoare", a declarat, la finalul meciului, Marius Şumudică.

Pandurii Tg. Jiu - Astra Ploieşti 1-2 (1-1)

Marcatori: Lemnaru (20) / Fatai (4), Bruno Miguel (86)

Pandurii: Mingote - Rusu (Maxim 87), Viera, Chiricheş (Vlad 34), Cardoso - Voiculeţ, Pintilii (c), Nistor - Vranjes (Batin 86), Lemnaru, Stromajer. Antrenor: Petre Grigoraş.

Astra: Lung (c) - Goian (Mihalache 26), Găman, Bruno Miguel, Junior Morais - Seto, N'Doye - Strătilă (Miranda 83), Băjenaru, Udoji (Stan 66) - Fatai. Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Pintilii (43), Viera (74), Batin (87) / Goian (16), Stan (72), Lung (73)

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite