Astra Ploieşti este în litigiu cu Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două cluburi au ajuns în litigiu din cauza unei sume de 40.000 de euro, în urma a două transferuri foarte alambicate, scrie ziarul Prahova. La mijloc în toată povestea este clubul FC Argeş, de la care Astra l-a cumpărat pe fundaşul Bălaşa.

Comisia pentru soluţionarea litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a avut pe ordinea de zi, săptămâna aceasta, un caz cel putin interesant, în care clubul Dinamo Bucureşti a este reclamat de Astra pentru neplata a 40.000 de euro, scrie ziarul Prahova. Partea inedită este că datoria invocată de ploieşteni ar fi trebuit achitată în contul unei tranzacţii făcute vara trecută între Dinamo şi FC Argeş.

Concret, iată cum au stat lucrurile. Clubul din 9 Mai l-a cumpărat, în vara lui 2010, pe fundaşul Daniel Bălaşa, fostul căpitan al celor de la FC Argeş, pentru care a achitat 40.000 de euro. Între timp, din cauza gravelor probleme financiare ale clubului din Piteşti, Bălaşa a devenit liber de contract, Astra fiind îndreptăţită să-şi ia înapoi cei 40.000 de euro, aşa cum s-a întâmplat în această vară cu transferul lui Mihai Costea de la Craiova la Steaua. Însă cum FC Argeş avea conturile blocate de fisc, cluburile au convenit să apară această compensaţie în trei, prin care Dinamo să îl ia de la Piteşi pe fundaşul Elias Bazzi dar să achite banii direct către Astra, mai informează sursa citată. Clubul bucureştean nu a respectat termenele de plată stabilite, aşa că s-a ales cu o plângere la comisii.

Ca un detaliu interesant, transferul pentru care Dinamo a ajuns datoare s-a dovedit, oricum, unul neinspirat, Bazzi jucând doar în câteva partide pentru „câinii roşii“, fără să impresioneze, înainte să fie cedat la U Cluj. Revenit la Astra după mai mulţi ani, nici Bălaşa n-a avut noroc. N-a jucat niciun minut pentru echipa din 9 Mai şi a fost cedat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite