Cine sunt drumarii din Ploieşti?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum se-ntâmplă de anumite firme prahovene primesc, de câţiva ani, contracte bănoase pe bandă rulantă în Ploieşti şi sunt iertate de amenzi în momentul când apar întârzieri sau erori? Vedeţi aici cine sunt societăţile care se ocupă de asfaltăriîn municipiu

Multe din firmele care primesc contracte de asfaltări în această perioadă în Ploieşti au cotizat foarte mult la campania PDL din 2008, în urma căreia Andrei Volosevici a ajuns primar. Pe lsita firmelor de construcţii care au susţinut formaţiunea politică se numără, printre altele, Cast Băneşti, Star T&D Blejoi, Glar Construct şi Condorii Şulţ, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial imediat după alegerile locale din 2008. Star T&D şi Cast au prins contracte de milioane în ultimii doi ani.

În mod paradoxal, deşi nu se află pe lista de sponsori, societatea Coni a fost numită în repetate rânduri în presa locală „preferata Primăriei Ploieşti". Intersant este că obiectul de activitate de bază este în realizarea sistemelor de canalizare, potrivit informaţiilor de pe site-ul de prezentare. Abia în ultimii ani, a început să se specializeze şi în asfaltări şi modernizări de trotuare. Pe lângă cele opt contracte de peste 10 milioane de lei din ultimele luni, societatea prahoveană a prins nenumărate lucrări cu operatorii privaţi din municipiu, în principal Distrigaz. Asta înseamnă că, pe lângă lucrările contractate de Primărie, muncitorii trebuie să se mai „împartă" şi la alte şantiere.

O poveste interesantă are şi Condorii Şulţ, care se ocupă, în parteneriat cu Asfalt Super Blejoi, de controversata lucrare de reabilitare a trotuarelor din cartierul 9 Mai. Fiica patronului, Georgiana Şulţ, ocupă a patra funcţie în structura de conducere PDL Ploieşti, fiind aleasă secretar general adjunct în februarie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite