Modernizarea Cartierului Bereasca din Ploieşti a fost amânată din start

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările de asfaltare din Cartierul Bereasca din Ploieşti încep cu o amânare. După ce a fost făcut proiectul, analizat şi adoptat de către autorităţile locale, reprezentanţii Primăriei Ploieşti şi-au adus aminte că au omis un lucru. Şi anume, racordurile locuitorilor de aici la reţelele edilitare precum şi înlocuirea mai multor conducte uzate.

Durata de desfăşurare a operaţiunilor în zonă este de un an şi conform reprezentanţilor Primăriei Ploieşti termenul nu ar trebui să fie întârziat prea mult de schimbările apărute în proiect. Multe dintre aceste modificări au fost generate de faptul că oamenii au depus cereri pentru branşare la reţelele de apă, canal şi gaze ulterior aprobării lucrărilor de modernizare ale infrastructurii rutiere din Cartierul Bereasca.

„Este adevărat că asfaltarea a fost sistată momentan pentru anumite lucrări la conductele de acolo sau pentru unele racorduri, dar sperăm să nu apară probleme cu termenul de finalizare", ne-a declarat Cristian Dumitru, unul dintre viceprimarii Ploieştiului.  

Conform licitaţiei organizate de Primărie, lucrarea "Modernizare, reabilitare străzi, inclusiv canalizare - Cartier Bereasca" a fost câştigată de asociaţia de firme SC Star T&D SRL - SC Delta ACM'93 SRL - Consproiect SA.

Lucrarea presupune asfaltarea a 57 de străzi, dintre care 45 vor fi şi canalizate. Valoarea ofertei câştigătoare este de 23,78 milioane lei, la care se adaugă TVA 24%.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite