Energia Rovinari – CSU Asesoft Ploiești, diseară, de la ora 19:00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu moralul în creştere, în urma celor două victorii consecutive obţinute în faţa propriilor suporteri, cu CS Otopeni, respectiv BCA Piteşti, vicecampioana CSU Asesoft este gata să dea ora exactă şi pe terenuri străine.

În această seară, la Târgu Jiu, ploieştenii dau replica Energiei Rovinari, o formaţie ce a încetat să mai fie o necunoscută pentru trupa lui Arnautovic, încă din momentul stabilirii optimilor de finală ale Cupei României.

Ambele dueluri purtate în acest sezon, în faţa gorjenilor, au dat câştig de cauză Asesoftului, care s-a impus cu 78-76, la Brazi, şi 83-56, în retur. Faţă de întâlnirile din luna septembrie, formaţia pregătită de Slobodan Nikolic se va putea baza, acum, şi pe americanul Louis Darby.

În ceea ce-i priveşte pe Burlacu şi compania, aceştia au făcut deplasarea la Târgu Jiu încă de ieri, ploieştenii efectuând deja un antrenament la ora jocului, duminică seară. Atmosfera în cadrul lotului este una destinsă, în condiţiile în care, pentru o parte dintre titulari, partida cu Energia Rovinari va fi singura din această săptămână, Arnautovic gândindu-se tot mai serios la posibilitatea de a alinia, sâmbătă, împotriva Politehnicii Iaşi, o formulă de start inedită.

csuasesoft.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite