Arbitrul prahovean Claudiu Lubene făcut K.O. de un fotbalist nervos!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legea pumnului continuă să facă „ordinea" pe terenurile din Prahova. Claudiu Lubene, arbitru stagiar în lotul judeţean, a fost lovit ieri de către un fotbalist, nemulţumit de decizia luată de asistent.

La nicio lună de la incidentul de la meciul Petrolul-Steaua, fotbalul din judeţul nostru ajunge din nou în prim-plan din cauza agresiunilor înregistrate pe teren. De data această, victima este arbitrul asistent Claudiu Lubene, care a participat ieri la meciul de fotbal dintre CS Brazi Negoieşti - CS Şirna (1-2). Nemulţumit de decizia luată de arbitru, spre finalul meciului, unul dintre jucători s-a hotărât să-i aplice o „pedeapsă". I-a tras un pumn direct în faţă asistentului Lubene, lovitură care l-a dus direct pe patul de spital pe arbitrul stagiar. Acesta a refuzat internarea.

În urma incidentului, partida din turul al III-lea, faza judeţeană, a Cupei României, a fost întreruptă câteva minute, fiind reluată după eliminarea jucătorului „knock-out".

Poliţiştii nu au fost sesizaţi despre producerea acestui eveniment decât după câteva ore. De asemenea, în ciuda faptului că regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea meciurilor de fotbal prevede ca jocul să se dispute doar dacă sunt prezente o echipă de prim-ajutor şi una care să asigure liniştea şi ordinea public, se pare că la partida de la Brazi au lipsit ambele.

Arbitrul Claudiu Lubene a declarat că îşi rezervă dreptul de a formula plângere împotriva celui care l-a lovit.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite