Primarul Vlad Oprea îi acuză pe PD-L-iști că vor apă „portocalie“ la Sinaia, băgând panică în populație!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tot mai mulţi bucureşteni se plâng de apa de la robinet
Tot mai mulţi bucureşteni se plâng de apa de la robinet

Zvonurile apărute la începutul lunii, conform cărora apa n-ar fi fost posibilă la Sinaia, sunt considerate de către primarul stațiunii, Vlad Oprea, niște diversiuni politice. Edilul crede că în spatele acestor acțiuni stau câțiva membri democrat-liberali și susține că va depune plângere la Poliție.

Pe mai mulți stâlpi din oraș au apărut în primele zile din martie mai multe afișe pe care cetățenii și turiștii erau avertizați să nu consume lichidul potabil din cauză că acesta ar fi infestat, dar nici pentru spălat să nu-l folosească.

Informările, însă, nu aveau nici atentul, nici ștampila vreunei instituții.

„Sunt unii membri ai PD-L, care vor ca până și apa să devină la Sinaia «portocalie». Așa că fac tot posibilul să creeze panică în rândul oamenilor. Dar apa este incoloră, este potabilă, oamenii au văzut că nu sunt anunțuri oficiale cele lipte pe stâlpi, au și consumat și n-au pățit nimic. Noi intenționăm să depunem o plângere la Poliția pentru inducerea populației în eroare și pentru a vedea cine stă în spatele acestei diversiuni", a declarat edilul Oprea.

Totul după ce o familie de pe strada Moroieni, din Sinaia, a ajuns la spital cu enterocolită din cauză că a consumat apă infestată. Acolo, însă, branșamenetele erau sigilate, conductele vechi urmează să fie schimbate, iar cei care au ajuns cu probleme la spital au rupt sigiliul și au consumat apă. Gestul lor le-a adus și problemele precizate mai sus.   Cazul se pare că a fost unul singular, deoarece oamenii din cartier spun nu au avut probleme.

Sucursala Hidro-Prahova Sinaia a asigurat, de asemenea,  populaţia că apa este potabilă în tot oraşul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite