Ce antrenori au refuzat până acum să preia Petrolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Răchită (foto Alex Policală)
Valeriu Răchită (foto Alex Policală)

După ce Vivi Răchită a demisionat din funcţia de antrenor principal, Petrolul Ploieşti caută un alt tehnician, dar a primit până acum trei refuzuri. De găsirea unui înlocuitor se ocupă însuşi Răchită, de data asta din postura de manager

Valeriu Răchită a fost „băgat în şedinţă“, marţi, de mai mulţi suporteri ploieşteni, care i-au făcut o vizită la biroul de la stadion pentru o discuţie despre destinele echipei. Câţiva dintre suporteri i-au cerut inclusiv să renunţe părăsească de tot clubul. Fostul antrenor al Petrolului a precizat că, în ultimele zile, conducerea clubului ploieştean a purtat negocieri cu mai mulţi tehnicieni, dar a fost refuzată.

Cei care nu au dorit, până acum, să preia Petrolul, sunt Ioan Andone, care a precizat că aşteaptă un alt contract, Viorel Hizo, care a invocat probleme personale, şi Mircea Rednic, care a spus că doreşte să antreneze în străinătate.

Am discutat, marţi, cu un membru al Consiliului de Administraţie al clubului, care a precizat că, până acum, conducerea nu a informat CA-ul cu privire la situaţia cuplului Răchită-Crângu sau la mersul negocierilor cu alţi antrenori.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite