Reclamaţii ciudate la OPC! Un prahovean a reclamat anticoncepţionalele iubitei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a avut iritaţii din cauza pastilelor luate de iubită (Foto arhiva Adevărul)
Bărbatul a avut iritaţii din cauza pastilelor luate de iubită (Foto arhiva Adevărul)

Inspectorii pentru Protecţia Consumatorului primesc anual sute de sesizări, chiar dacă unele dintre ele nu sunt de competenţa lor. În acest an, un prahovean le-a cerut să-i caute soţia, iar altul a reclamat anticoncepţionalele iubitei

Reprezentanţii Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Prahova au prezentat câteva dintre sesizările neobişnuite primite în 2011. Pe lângă reclamaţiile legate de prezervative rupte, devenite deja uzuale, în acest an un prahovean a depus o reclamaţie privind anticoncepţionalele consoartei. Bărbatul s-a plâns că, de când aceasta a început să ia pilulele, el s-a ales cu o iritaţie zonală. Inspectorii au făcut verificări şi au constatat că, într-adevăr, pastilele conţineau o substanţă care i-ar fi putut produce bărbatului usturimi în urma actului sexual. Însă nu au dat nicio amendă, întrucât farmacia a respectat toate procedurile legale. În schimb, cuplul a fost sfătuit să încerce alte produse de gen. „Bărbatul s-a plâns că îl ustura pe el în timpul actului sexual. Am dat curs solicitării, chiar dacă era una mai neobişnuită", a declarat inspectorul Alexandru Cârdei, care a mărturisit că un prahovean le-a cerut reprezentanţilor CJPC să-i caute soţia, în vreme ce un altul le-a cerut să îi găsească hoţul.

Au existat nu doar reclamaţii trăsnite, ci şi explicaţii ciudate din partea prestatorilor de servicii. „Un bărbat din Urlaţi şi-a cumpărat un hidrofor în luna mai şi i s-a defectat capacul. S-a dus la service şi i-au spus că nu i-l pot repara în garanţie, pentru că s-ar fi stricat din cauza faptului că a îngheţat apa în el. Când au fost temperaturi, din mai şi până acum, să îngheţe apa în Urlaţi? Poate să mintă cei de la service de îngheaţă apele", a mai precizat inspectorul Alexandru Cârdei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite