Vezi ce primari prahoveni vor candida din partea UNPR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chivu susţine c-a reuşit să atragă cinci primari din Prahova (foto:sorinchivu.ro)
Chivu susţine c-a reuşit să atragă cinci primari din Prahova (foto:sorinchivu.ro)

Senatorul UNPR Sorin Chivu a anunţat, ieri, că cinci primari din judeţul Prahova vor candida anul viitor din partea formaţiunii politice pe care acesta o reprezintă. Este vorba despre edili din PSD şi PNL. Culmea este că primarii dezmint informaţiile

Lista de doi primari, anunţată acum câteva săptămâni, s-a extins şi a ajuns acum la cinci. Interesant este că, la acea vreme, contactaţi telefonic de reporterii Alpha TV Ploieşti, cei doi edili negaseră că vor trece la UNPR. Ieri, senatorul Sorin Chivu, vicepreşedinte al formaţiunii la nivel naţional, a anunţat că nu mai puţin de cinci edili au promis că vor candida, la alegerile locale din 2012, din partea UNPR. Chivu a arătat presei un comunicat semnat de unul dintre edili, care s-a arătat dispus să candideze în 2012, precizând că toți cei cinci edili au semnat câte un astfel de document. „Un astfel de comunicat de presă, conform căruia în 2012 pot candida pe listele UNPR, este semnat de absolut toți edilii în cauză", a declarat, joi, Sorin Chivu.

Cei cinci edili sunt Ion Cristea (Chiojdeanca),  Ion Petcu (Bertea), Sorin Tăbăraș (Ştefeşti), Eugen David (Floreşti) și Cătălin Mărgărit (Podenii Noi).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite