Terminarea concediilor aduce noi profituri sălilor de sport din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Relaxarea, mesele îmbelşugate şi neregulate îşi spun cuvântul în kilogramele în plus cu care unii dintre noi se întorc din concediu. Soluţia şi în acest caz pentru a reveni la o formă de invidiat rămâne sportul.

Dacă pe durata verii, atmosfera în sălile de sport din Ploieşti a fost una relaxată, odată cu terminarea concediilor revine şi aglomeraţia la cursurile de aerobic, spinning, înot, la aparatele de forţă sau la saună. Pentru a-şi atrage şi a-şi fideliza clienţii, sălile de profil vin cu tot felul de promoţii. Multe dintre bonusuri sunt pentru elevi şi studenţi, dar şi pentru persoanele care plătesc în avans abonamentul pe şase sau chiar 12 luni. Tarifele diferă în funcţie de zona în care se află sălile, de serviciile pe care le oferă şi de tipul abonamentului pentru care optează clientul.

În topul celor mai scumpe săli de sport din Ploieşti se află Start Gym Wellness spa&fitness, din cartierul Albert. Un abonament lunar pleacă de 120 de lei pentru opt şedinţe şi poate ajunge până 350 de lei pentru cei care optează ca pe lângă gimnastică să înoate în piscina de aici. Sauna este inclusă în abonament. De altfel este singura sală din Ploieşti, unde ploieştenii pot slăbi înotând. Familiile şi cei care plătesc în avans abonamentul pe trei, şase luni sau un an beneficiază de reduceri.

O altă sală care practică tarife de top este FreeLine, situată în cartierul Malu Roşu din Ploieşti. Aici un abonament pentru o lună pleacă tot de la 120 de lei pentru 12 şedinţe şi ajunge până la 160 de lei pentru cei care vor să petreacă mai mult timp la aerobic şi fitness.

Un alt loc unde ploieştenii pot obţine un corp de invidiat prin sport şi saună este MaxGym, sală situată pe Bulevardul Republicii. Abonamentul este aici tot 120 de lei pe lună, tarif care acoperă un număr nelimitat de şedinţe la aerobic, fitness, spinning şi saună. Şi aici studenţii şi elevii beneficiază de reducere: 100 de lei abonamentul, dar până în ora 16.00.

„Deja a început să se simtă că se termină concediile, avem mai mulţi clienţi. În septembrie, în mod sigur, din experienţa anilor precedenţi, situaţia se va schimba", ne-a declarat Laura Vrabie, administrator al Sălii MaxGym.

Ceva mai ieftine sunt locaţiile cu un anumit gen de exerciţii, fie doar din gama celor de forţă, fie pe cele de aerobic. Aici tarifele variază între 60 şi 90 de lei, la sala Fitness Factory, unde sunt numai aparate de forţă şi între 85 şi 100 de lei la Sala Doroftei unde se ţin numai cursuri de aerobic.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite