Vedeţi AICI câte locuri mai sunt libere la Universitatea „Petrol şi Gaze“ din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prahovenii care nu au reuşit să se înscrie la nicio facultate în această sesiune îşi pot încerca norocul în cea care se va desfăşura în luna septembrie la Universitatea „Petrol şi Gaze“ din Ploieşti.

După prima etapă de admitere în anul I, la UPG Ploieşti au mai rămas 715 locuri disponibile la cele cinci facultăţi ale instituţiei de învăţământ pentru sesiunea de admitere ce va fi organizată în luna septembrie.

La Facultatea de Inginerie Mecanică şi Electrică sunt diponibile 226 de locuri, toate cu taxă, iar la Facultatea de Ingineria Petrolului şi Gazelor sunt libere 24 de locuri cu taxă.

Cei care doresc să urmeze cursurile Facultăţii de Tehnologia Petrolului şi Petrochimie trebuie să ştie că există 90 de locuri cu taxă şi cinci fără taxă.

La Facultatea de Ştiinte Economice au rămas libere 102 locuri cu taxă, iar la Facultatea de Litere şi Ştiinţe sunt disponibile 268 de locuri. 240 dintre acestea sunt cu taxă, iar restul fără taxă.   

Actualizarea bazei de date, după excluderea candidaţilor care îşi vor retrage dosarele, se va realiza până în data de 7 septembrie.

Înscrierile pentru sesiunea de toamnă a admiterii în anul I la Universitatea „Petrol şi Gaze" din Ploieşti se vor desfăşura în perioada 8 - 14 septembrie, primul set de liste cu candidaţii admişi urmând să fie afişat în data de 15 septembrie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite