Un nou adăpost pentru maidanezi se deschide în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câinii din orașul Băicoi vor fi duși într-un adăpost nou
Câinii din orașul Băicoi vor fi duși într-un adăpost nou

Conducerea Primãriei Bãicoi a anunţat cã va inaugura, în aceastã sãptãmânã, adãpostul de câini comunitari şi va începe sã strângã maidanezii de pe strãzile oraşului. Adãpostul va putea gãzdui cel puţin 500 de animale fãrã stãpân

Autoritãţile din oraşul prahovean Bãicoi au anunţat cã vor deschide, în aceastã sãptãmânã, adãpostul pentru animale fãrã stãpân, la care se lucreazã de mai multã vreme.

Discuţiile pentru construirea acestui adăpost au apărut încă de anul trecut, când Prefectura Prahova anunţa că Băicoiul ar putea oferi o soluţie şi pentru maidanezii din Ploieşti. În cele din urmă, autorităţile locale au decis ca aici să fie aduse numai patrupedele din Băicoi, pentru a rezolva problema din oraş.

„Pentru construirea acestui adãpost am pus la dispoziţie un teren în suprafaţã de 5.000 de metri pãtraţi, în spatele zonei industriale, din zona schelei. Lucrãrile au început şi sunt în stadiu destul de avansat. Am fãcut împrejmuirea, o parte din boxe şi am tras utilitãţile necesare. Capacitatea, dupã ce vor fi realizate toate boxele, va fi de cel puţin 500-600 de locuri. Din aceastã sãptãmânã, deja, vom putea deschide adãpostul şi vom începe sã strângem câinii periculoşi de pe strãzi", a declarat Cirprian Stãtescu, primarul oraşului Bãicoi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite