Ploieşti: Ziua îndrăgostiţilor, cu DJ şi animatoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile şi restaurantele din Ploieşti şi din staţiunile montane de pe Valea Prahovei se pregătesc intens pentru Valentine's Day.

Cuplurile de îndrăgostiţi vor avea parte de petreceri de cinci stele, cu tot felul de concursuri şi premii. De exemplu, Club Versus din Ploieşti va lansa joi, 10 februarie, de la ora 20.00, „Beats of love".

Cei care se iubesc sau  care vor să-şi găsească jumătatea primesc cocktail-uri gratis şi vor putea participa la un concurs de dans. Ritmurile moderne de clubbing vor fi asigurate de DJ Chriss şi de Mc Zeedo.

Şi la PubOK se va sărbători „Ziua îndrăgostiţilor". Aici, zilele iubirii vor începe vineri, 11 februarie, de la ora 22.00, cu petrecerea intitulată „Groovie Valentine Night". Atmosfera va fi întreţinută de DJ Pantany, Arrdeleanu şi de Cătălin Petre. Un bilet costă 10 lei, pentru băieţi, iar fetele au intrarea liberă. Seara  de 14 februarie la PubOK este una romantică. Cuplurile sunt invitate la dans şi la o cină delicioasă în doi, cu tot felul de afrodisiace culinare din bucătăria „fusion" - fructe de mare, îngheţată, şi, evident, şampanie.

Baloane şi lumânări parfumate în cluburi

Şi cluburile de pe Valea Prahovei se întrec în petreceri dedicate Zilei îndrăgostiţilor. În Famous Club din Sinaia, de exemplu, va avea loc, sâmbătă, 12 februarie, „Red Party", cu DJ Residence.

Ocrotitorul celor care se iubesc este sărbătorit şi în Old Nick Pub, unde seara de sâmbătă le pregăteşte petrecăreţilor băuturi la preţ redus, animatoare şi DJ renumiţi. Localul va fi decorat cu baloane în formă de inimă şi cu lumânări parfumate. Vor fi concursuri şi premii. „Va fi o petrecere pe cinste, aşa cum ne-am obişnuit să pregătim în fiecare an pentru cuplurile de îndrăgostiţi. Am început deja să facem rezervări", a spus Radu Savopol, manager la Old Nik Pub din Sinaia.

Legenda Sfântului Valentin

Legenda spune că împăratul Claudiu al II-lea le interzisese soldaţilor din Roma să se căsătorească pentru ca aceştia să poată merge la război fără să se gândească la soţiile rămase acasă. Valentin, care era un preot, căsătorea în secret cupluri, în locuri ascunse. Împăratul l-a descoperit şi pentru că Valentin a refuzat să devină soldat roman, l-a condamnat la moarte.

În România, sărbătoarea tradiţională pentru iubiţi este Dragobetele,  sărbătorit pe 24 februarie.

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite