Elevii unei şcoli din Ploieşti, cunoscuţi pentru violenţă, vor învăţa arte marţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numeroasele incidente violente în care au fost implicaţi elevii de la şcoala „Nicolae Simache" din Ploieşti au determinat autorităţile şi organizaţiile să se implice într-un proiect prin care impulsurile agresive ale copiilor să fie transformate în sportivitate.

Mai exact, aceştia vor participa la programe prin care vor fi instruiţi în artele marţiale de contact de Mădălin Tănase, un jandarm care a făcut deja performanţă cu elevi din Băicoi.

 „Scopul meu este de a identifica copiii cu tendinţe de violenţă şi de a-i disciplina prin sport, iar pe cei mai buni îi voi duce în competiţii, astfel încât să reprezinte România în concursuri şi nu prin lupte ilegale de stradă", ne-a spus Mădălin Tănase.

„Violenţa din această şcoală este materializată în acte fizice de abuz săvârşite între elevi, în atitudinea de sfidare a institutorilor şi profesorilor de către elevii problemă sau într-o stare de confuzie şi refulare de care dau dovadă unii elevi", justifică şi poliţiştii acest demers.

Anul trecut, două fete din şcoală s-au bătut pentru un penar, iar un copil a fost agresat lângă curtea şcolii de alţi doi adolescenţi, chemaţi de o colegă a victimei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads

 

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite