Efectele vijeliei de aseară în Prahova: copaci căzuţi şi inundaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trecătorii au fost nevoiţi să meargă prin apă
Trecătorii au fost nevoiţi să meargă prin apă

Furtuna şi ploaia torenţială de aseară din judeţul Prahova nu a rămas fără urmări, mai multe localităţii fiind afectate.

Un copac a căzut pe strada Democraţiei, blocând partea carosabilă. A fost nevoie de intervenţia reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova pentru a ridica copacul de pe mijlocul drumului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Tot în Ploieşti, pe strada Italiană, echipajele de pompieri au intervenit  pentru degajarea unui copac căzut pe acoperişul unei locuinţe. Nicio persoană din interiorul locuinţei nu a fost rănită. Din cauza furtunii, şi în localitatea prahoveană Vălenii de Munte, pompierii au avut de luptat cu arborii care s-au rupt şi au căzut. „Pe strada Cuza Vodă din Văleni, un copac a căzut pe partea carosabilă, iar pe strada Ştefan cel Mare pompierii au ridicat un copac căzut peste acoperişul unei locuinţe. Nu au fost victime", ne-a declarat Marina Dinu, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

 În municipiul Câmpina, din cauza ploii torenţiale, subsolul unei locuinţe a fost inundat, iar reprezentanţii ISU au intervenit cu un autocamion şi o motopompă pentru evacuarea apei. Nici staţiunea Sinaia nu a scăpat de furia naturii. Strada Cumpătu a fost blocată timp de câteva zeci de minute din cauza apei care o acoperise în totalitate. Totodată, mai multe străzi din Ploieşti şi din Câmpina au fost luate pe sus de ape, reţelele de canalizare neputând să facă faţă ploii torenţiale. Trecătorii aflaţi pe stradă în acele momente au făcut o baie bună la picioare şi au avut numai cuvinte de „laudă" la adresa autorităţilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite