De Paşti, se organizează „Vânătoare de ouă”, la Peleş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia sărbătorilor pascale, Muzeul Naţional Peleş va organiza un concurs special pentru toţi copiii care vor veni la Sinaia.

Intitulat sugestiv "Vânătoare de ouă de Paşti la Castelul Peleş", concursul constă în găsirea a peste 500 de ouă care vor fi ascunse pe terasele şi în împrejurimile castelului. La concurs pot participa  copiii cu vârste între 3 şi 14 ani. „Pe 23 aprilie, concursul va începe la ora 12.00 şi va dura în jur de trei ore. În tot acest timp, copiii vor trebui să caute ouălele ascunse în jurul castelului. Câştigătorii vor fi premiaţi cu dulciuri de către sponsorii noştri", ne-a declarat Alexandru Duţă, reprezentant al Secţiei Relaţii Publice din cadrul Muzeului Peleş. Participarea la eveniment este gratuită, iar părinţii îşi pot înscrie copiii la numărul de telefon 0244/310.918 sau prin email la contact@peles.ro.

Organizatorii se aşteaptă să participe în jur de 250 de copii, dar spun că înscrierile se pot face chiar şi în ziua concursului, înainte de ora 11.00, când începe pregătirea micuţilor şi distribuirea coşuleţelor pentru ouălele găsite. Reprezentanţii muzeului le-au pregătit şi o surpriză tuturor copiilor cu vârsta până în 18 ani: aceştia pot vizita gratuit castelul în Sâmbăta Mare. De Paşte, Muzeul Peleş are program normal de funcţionare, de la ora 9.00 până la 17.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite