Ploieşti: Traficul se va aglomera pe DN1. Atenţie la radare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în orele următoare este posibil ca traficul să se intensifice pe majoritatea drumurilor care leagă staţiunile montane prahovene de Capitală.

În toate locurile cu risc crescut de accident şi de apariţie a blocajelor în trafic, pe principalele drumuri, există echipaje de poliţie rutieră care acţionează inclusiv cu aparate radar mobile.

Schimbarea condiţiilor meteo-rutiere anunţată de meteorologi pentru multe zone ale ţării, va influenţa, în sens negativ, buna desfăşurare a traficului rutier. Vizibilitatea redusă, pe de o parte, şi aderenţa scăzută a pneurilor autovehiculelor pe suprafaţa carosabilă, pe de altă parte, pot constitui capcane pentru şoferii imprudenţi care rulează cu viteză ori se angajează în efectuarea unor manevre hazardate de depăşire.

Informaţi-vă despre starea drumurilor

De aceea, pentru siguranţă, este extrem de important să se folosească luminile de întâlnire, să se circule cu o viteză adaptată condiţiilor de drum, iar fiecare manevră în trafic să fie efectuată numai după o temeinică asigurare. De asemenea, înainte de a porni la drum, poliţiştii le recomandă şoferilor să facă o minimă informare despre situaţia traseului care urmează să fie parcurs. Pentru aceasta, pot apela numărul de telefon 021/9360, al dispeceratului Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite