Tineri din Câmpina, prinşi în timp ce vindeau bunuri furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre tineri a fost reţinut Foto: arhivă
Unul dintre tineri a fost reţinut Foto: arhivă

Poliţiştii din Câmpina au fost sesizaţi de către Paraschiva Petre, în vârstă de 59 ani, din Câmpina, care a reclamat faptul că persoane necunoscute au pătruns într-un garaj situat vis-a-vis de locuinţa sa, de unde i-au sustras mai multe bunuri.

În baza sesizării s-a constituit o echipă operativă, care a constat că faptele reclamate se confirmă. Din cercetări a rezultat că din garaj fuseseră sustrase un polizor, un radiocasetofon, două boxe audio, articole de îmbrăcăminte, o cutie de vopsea, un tuci din aluminiu de 60 l, o oală din aluminiu de 30 l, un cazan din fontă, iar dintr-un autoturism fusese sustras un radiocasetofon  auto, prejudiciul fiind evaluat la suma de 2.000 lei.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat principalii suspecţi. Aceştia sunt doi tineri din comuna Şotrile şi Câmpina. Ei au fost prinşi în timp ce încercau să valorifice bunurile.

Poliţiştii au extins cercetările şi au constatat că la săvârşirea faptei a mai participat o persoană de 24 de ani din Câmpina.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar unul dintre autori a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite