Tăieri ilegale de arbori în Filipeştii de Pădure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au acţionat ieri pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice în localităţile Filipeştii de Pădure, Filipeştii de Târg şi Măneşti.

Acţiunea a vizat tăierile ilegale, sustragerile de arbori, precum şi verificarea existenţei şi legalităţii documentelor de însoţire a materialelor lemnoase.

Astfel, oamenii legii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.000 lei şi au confiscat material lemnos în valoare de 270 lei. În timpul acţiunii a fost depistat un bărbat din Filipeştii de Pădure, care deţinea la domiciliu o cantitate mare de material lemnos fără documente legale de provenienţă.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă. Totodată, a fost luata măsura complementară a confiscării materialului lemnos, care a fost predat în custodie Ocolului Silvic Câmpina.

În urma verificării unei întreprinderi individuale din satul Diţeşti, poliţiştii au constatat că agentul economic nu a respectat modul de eliberare a avizelor de însoţire, motiv pentru care intreprinderea a fost sancţionată contravenţional.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite