Violatorul din Ploieşti a ajuns pe mâna procurorilor (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Despescu, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, a declarat că suspectul în cazul violului unei fetiţei de 10 ani din Cartierul Malu Roşu a fost prins în această dimineaţă.

ORA 14.00

Principalul suspect în cazul pedofilului are aproximativ 30 de ani şi provine dintr-o familie bună. După ce a fost recunoscut de către una dintre victime, violatorul şi-a recunoscut fapta.  Nu este prima dată când este adus la poliţie, acesta făcând parte din cercul de suspecţi pe care poliţiştii i-au cercetat în ultimele săptămâni. Pedofilul a lucrat la o firmă de organizat evenimente pentru copii şi a fost dat afară anul trecut.

Violatorul se află acum la sediul IPJ Prahova unde este audiat, în prezenţa avocatului său. Cel mai probabil, acesta va primi mandat de reţinere pentru 24 de ore în această după-amiază, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ORA 11.00

"Suspectul a fost identificat şi se află în custodia poliţiei. Acum se desfăşoară cercetări pentru probarea activităţii infracţionale a acestuia", şeful IPJ Prahova.

Vom reveni cu amănunte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite