Dramă în comuna prahoveană Olari. Părinţii suspectaţi că şi-au omorât copilul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama decedatului spune că îi era frică de propriul copil
Mama decedatului spune că îi era frică de propriul copil

O altercaţie pe fondul consumului de alcool între Florea Ştefan de 51 de ani şi tatăl acestuia, Victor Ştefan, de 72 de ani, s-a terminat cu decesul copilului.

La sfârşitul săptămânii trecute, după ce consumase o cantitate considerabilă de alcool, Florea Ştefan din comuna prahoveană Olari, înarmat cu un topor, a încercat să-şi agreseze părinţii. Pentru că nu a reuşit să ajungă la mama sa care s-a închis într-o cameră, bărbatul a încercat să îşi atace tatăl. A fost în schimb dezarmat şi a primit câteva lovituri cu coada toporului. Acesta a încercat să îşi agreseze iarăşi tatăl, dar a căzut în curte, unde a fost găsit decedat a doua zi.

"Nu ne mai înţelegeam cu el deloc din cauza băuturii. Dacă nu era el, eram unul dintre noi. Am încercat să îl băgăm în casă, dar ne era frică. L-am învelit acolo jos unde căzuse şi i-am pus o căciulă pe cap", a spus mama decedatului, Georgeta Ştefan.

„În prezent se efectuează necropsia cadavrului pentru a stabili cu exactitate cauza decesului. În funcţie de rezultat, vom lua măsurile care se impun", ne-a declarat procurorul Daniel Ghiţă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite