Ştefan Bănică Jr, Proconsul şi Fuego vor cânta la „Zilele Ploieştiului”. Vezi aici programul complet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de trei zile, Ploieştiul se va îmbrăca în haine de sărbătoare, iar străzile oraşului vor răsuna de muzică pentru toate gusturile şi voie bună.

Deschiderea manifestărilor va fi marcată printr-o paradă impozantă care va avea loc astăzi, de la ora 17.00, pe traseul Gara de Sud - Bulevardul Independenţei - Bulevardul Republicii - interseţie Nord. Vor fi prezente la paradă care alegorice reprezentând instituţiile culturale ale municipiului, maşini de epocă, echipaje hipice de la Hipodromul Ploieşti, actori ai Teatrului „Toma Caragiu", oficialităţi, elevi şi cetăţeni care vor dori să se alăture alaiului. Mâine, de la ora 10.00, pe Bulevardul Independenţei, peste 3.000 de tineri vor încerca să înscrie Ploieştiul în Cartea Recordurilor, dansând împreună pe acordurile melodiei Meneaito.

De la ora 18.00, pe scena centrală de la Palatul Culturii, Valentin Dinu, ploieşteanul care a câştigat locul trei la concursul „Românii au talent" va susţine un concert. De la ora 20.00, pe scenă va urca trupa „Proconsul", iar de la 21.00, ploieştenii îl vor putea asculta pe Ştefan Bănică Junior. Pe parcursul celor trei zile de sărbătoare, vor mai susţine concerte Fuego, trupa „Haiducii", Nelu Ploiesteanu, Maria Cârneci, Alesis şi trupa „Honey". Ploieştenii vor putea viziona şi spectacole organizate de Teatrul „Toma Caragiu", Filarmonica „Paul Constantinescu"şi Casa de Cultură „I.L.Caragiale". Pe toată durata „Zilelor Ploieştiului", intrarea la grădina zoologică de la Bucov va fi liberă!

VEDEŢI AICI PROGRAMUL COMPLET AL EVENIMENTELOR!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite