Ploieşti: Spectacolele de la Sindicate, suspendate pentru că nu au spectatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza numărului mic de ploieşteni care cumpără bilete, tot mai multe spectacole programate la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploieşti sunt suspendate.

„Am avut până acum trei spectacole care nu s-au mai ţinut şi avem dubii şi în privinţa celor anunţate în perioada imediat următoare. Noi le-am spus celor care organizează evenimentele că suntem dispuşi să nu le mai luăm bani pe chirie, numai să vină să joace. Însă, dacă nu se vând aproximativ 400 de bilete, spectacolele sunt suspendate. Avem dubii şi în privinţa spectacolului <<Vis>> al lui Dan Puric care trebuie să aibă loc luni", ne-a declarat Ion Bălcinoiu, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor.

Ploieştenii sunt nemulţumiţi însă că nimeni nu îi anunţă de anularea spectacolelor şi află abia în seara respectivă. „Când am ajuns la Sindicate pentru a vedea piesa <<Cum se cuceresc femeile>>, ni s-a spus că piesa a fost suspendată. Dar cineva trebuia să ne anunţe dinainte, să nu mai mergem degeaba până acolo", este de părere Georgia Anghelache. Conducerea Casei de Cultură spune că va lua în considerare sugestia ploieştenilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite