Ploieşti: Spectacole şi intrare gratuită la zoo pentru copii, de 1 iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Ziua Internaţională a Copilului, cei mici vor putea participa la două piese de teatru şi la un spectacol de cântece şi dans.

De la 9.00, timp de trei ore, la Teatrul „Toma Caragiu", micuţii de la mai multe grădiniţe din Ploieşti vor susţine un spectacol de cântec şi dans, la care intrarea va fi gratuită. La Cercul Militar, de la ora 11.00, va avea loc un spectacol pentru copii intitulat „Cântăreţii din Bremen", iar de la 18.30, actorii vor juca pentru cei mici piesa „Cartea junglei".  Urmând firul narativ al binecunoscutei aventuri a lui Mowgli, copilul pierdut în junglă, spectacolul reprezintă o abordare modernă în care personajele clasice Ursul Baloo,Rama Lupul, Pantera Bagheera, Kaa şarpele, Shere Khan, tigrul cel rău, King Louie, regele maimuţelor, Tabaqui şacalul, Akela, căpetenia lupilor, Mira capătă în mod subtil „năravurile"unor personaje moderne.

"Tramvaiul copiilor" reintră în circulaţie

De 1 iunie, şi "Tramvaiul copiilor" îşi reia traseul. Cei mici vor călători gratuit, iar pe parcursul călătoriei vor primi dulciuri şi cadouri. Copiii trebuie să fie însoţiţi, de un adult, iar personalul RATP  Ploieşti va fi responsabil cu surprizele şi împărţirea cadourilor. Traseul 101 va avea următorul program: va pleca de la Spitalul Judeţean de la orele 10.30, 12.40, 14.50, 17.00, 19.00, iar de la Gara de Sud de la 11.05, 13.15, 15.25, 17.35, 19.35. Pe 1 iunie, traseul 102 special destinat copiilor va porni de la Spitalul Judeţean la 11.40, 13.50, 16.00, 18.10 şi de la Gara de Vest la 12.10, 14.20, 16.30, 18.30.

Intrare liberă la zoo

De ziua lor, copiii vor avea acces gratuit şi la Grădina Zoo de la Bucov. Aici, micuţii vor putea admira numeroase specii de animale europene, cât şi de pe alte continente.  Printre acestea, menţionăm leul african, cerbul carpatin, ursul tibetan şi fazanul argintiu.

De 1 iunie, copii se vor putea bucura şi de jucăriile de exterior gonflabile amplasate în parcurile din cartierele Mihai Bravu, Nord şi Vest. Tobogane, căsuţe, piscine gonflabile, toate acestea vor sta la dispoziţia micuţilor pe tot parcursul zilei.

Cei mici pot petrece de 1 iunie „O zi la Mall-ul Copiilor". Oferta se adresează numai şcolilor şi grădiniţelor, iar pentru 10 lei pe oră, copiii beneficiază de suc, apă, fructe proaspete, acces la locul de joacă în sistem modular şi o activitate educativă într-o sală special amenajată.

Citat

„De ziua lor, copiii vor avea acces gratuit la grădina zoologică de la Bucov şi vor putea participa la spectacolul organizat în sala teatrului", Andrei Volosevici, primarul Ploieştiului

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite