Rally Show incendiar, mâine, pe străzile din Sinaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anul trecut, automobiliştii au făcut spectacol în staţiunea de pe Valea Prahovei Foto: Primăria Sinaia
Anul trecut, automobiliştii au făcut spectacol în staţiunea de pe Valea Prahovei Foto: Primăria Sinaia

Mâine, de la ora 13.00, la Sinaia, cei mai buni piloţi de raliu şi viteză în coastă vor încinge asfaltul din centrul oraşului.

Piloţii îşi vor tura motoarele având în dreapta oficialităţi, vedete şi jurnalişti, într-un spectacol automobilistic incendiar. Titi Aur, Vali Porcişteanu, Manu Mihalache, Bogdan Marişca, Danny Ungur şi Norris Măgeanu sunt o parte dintre cei care vor încălzi atmosfera de decembrie în celebra staţiune montană.

Rally Show-ul precede festivitatea de premiere care va avea loc la Casino Sinaia începând cu ora 18:00. Pe langă podiumul Campionatului Naţional de Raliuri, podiumul Campionatului de Viteza în Coastă 2010, podiumul de la Rally Cross şi tripleta de la Rally Sprint, anul acesta va avea loc şi premierea podiumurilor la Karting şi Off Road. „Pentru multe evenimente Sinaia a devenit „acasă" şi sunt sigur că şi Gala Campionilor se  înscrie deja cu succes pe această listă. Şi de această dată sinăienii şi turiştii vor asista la un show oferit de campionii automobilismului românesc", a declarat primarul Vlad Oprea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite