O elevă din Câmpina a încercat să se sinucidă, aruncându-se de la etajul liceului în care învăţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, o elevă de la Grupul Şcolar de Construcţii din Câmpina a încercat să se sinucidă aruncându-se de la fereastra grupului sanitar.

ORA 14.25

Potrivit inspectorului şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, Gheorghe Borovină, fata care a încercat să se sinucidă este elevă în clasa a VII-a la Grupul Şcolar de Construcţii şi provine dintr-o familie dezorganizată de etnie romă, cu grave probleme sociale.

ORA 14.13

"Fata nu prezintă leziuni majore care să-i pună viaţa în pericol. După o primă examinare, aceasta a suferit un traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei şi un traumatism al gambei drepte", a precizat Daniel Nicolae, directorul Serviciul de Ambulanţă Prahova.

ORA 14.00

"Se desfăşoară o anchetă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul", ne-a declarat Daniel Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

ORA 13.45

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 12.00, iar tânăra se află în acest moment internată la Spitalul Municipal Câmpina. Starea fetei de 14 ani este stabilă.

Din primele cercetări, se pare că fata a încercat să se sinucidă după ce, în prealabil, se certase cu o colegă de clasă din cauza unui băiat. Prima dată a încercat să-şi taie venele, iar apoi s-a aruncat pe geam de la etajul unu al grupului sanitar.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite