Sediul Serviciului de Ambulanţă Prahova nu are proprietar. Nicio autoritate nu revendică imobilul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii Serviciului de Ambulanţă lucrează într-o clădire fără proprietar
Angajaţii Serviciului de Ambulanţă lucrează într-o clădire fără proprietar

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova funcţionează într-un sediu fără proprietar, conform ziarului Telegraful de Prahova.

Clădirea nu figurează nici în patrimoniul Ministerului Sănătăţii, nici în cel al Consiliului Judeţean Prahova. „În ordonanţa 70, care prevede preluarea patrimoniului unităţilor medicale de către autorităţile locale, Serviciile Judeţene de Ambulanţă la nivel naţional au fost exceptate. În prezent, nouă autorităţi locale deţin sediile substaţiilor de ambulanţă, din judeţ, iar situaţia sediului central din Ploieşti a rămas undeva suspendată şi nu ţine nici de autorităţile judeţene, nici de Ministerul Sănătăţii", a declarat precizat directorul Serviciului de Ambulanţă Prahova, dr. Daniel Nicolae pentru Telegraful de Prahova.

Reprezentanţii Serviciului au făcut demersuri atât către Ministerul Sănătăţii, cât şi către autorităţile locale şi judeţene, însă nu au primit niciun răspuns. Până la clarificarea situaţiei, Ambulanţa Prahova nu poate primi fonduri pentru imobilul în care funcţionaează.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite