Ploieşti: Sălile de fitness, căutate după Sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kilogramele acumulate în plus, în perioada Crăciunului şi Revelionului, nu mai reprezintă o problemă, pentru că pot fi eliminate prin exerciţii fizice.

În funcţie de rezistenţa fizică, dar şi de timpul pe care îl aveţi la dipoziţie pentru sport, puteţi alege unul dintre programele sălilor de fitness din oraş. La cele două centre Free Line care funcţionează în Ploieşti, pe străzile Cantacuzino şi Malu Roşu, puteţi opta pentru şedinţe în sala de forţă, aerobic, exerciţii cardio, pilates, spining şi multe altele. „Cursurile se desfăşoară sub îndrumarea unui instructor, ale cărui servicii sunt incluse în preţul abonamentului", explică administratorul sălii de sport, Ştefan Zahanagiu. Un abonament lunar costă între 80 şi 160 de lei.

Aqua gim şi intructor personal

La Wellness Club Nico, din zona de Nord a municipiului, un abonament cu opt şedinţe de aerobic costă 90 de lei pe lună şi 750 de lei pe an. Cele mai scumpe abonamente costă 350 de lei lunar şi 2.950 de lei anual, incluzând 40 de şedinţe de aerobic, fitness şi saună. Aici mai puteţi opta şi pentru Aqua gim, un curs având preţul de 23 de lei, sau o şedinţă cu un instructor personal, la preţul de 40 de lei. Pentru ploieştenii comozi, există şi posibilitatea de a da jos kilogramele acumulate, fără pic de efort. Un abonament care cuprinde opt şedinţe la saună costă 65 de lei.

La Oxigen Fitness, din incinta Casei de Cultură a Sindicatelor, o şedinţă de aerobic în întervalul 9.00 -16.00 costă 30 de lei şi de la ora 16.00 la 22.00, preţul este de 30 de lei. Cei care plătesc o şedinţă, pot sta, însă, pe o perioadă nelimitată în sală, pentru a face mişcare. Clienţii care aleg să facă sport la Oxigen, au de ales între aerobic, fitness sau exerciţii cardio. Preţurile abonamentelor lunare la această sală variază între 90 şi 180 de lei, în funcţie de ce exerciţii de slăbit aţi ales.

Sălile sunt deschise până la ora 22.30

Toate sălile de fitness din Ploieşti se deschid la ora 9.00 şi au program până la ora 22.00, sau 22.30, cel târziu. Sâmbăta, centrele de sport au program până cel târziu la ora 19.00, iar duminica, până la ora 14.00. Pentru a fi siguri că veţi găsi duminca deschis, ar fi bine să vă faceţi o programare.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite