Ploieşti: Aflaţi ce salarii primiţi dacă vă angajaţi pe vase de croazieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea posturillor disponibile pentru 2011 pe vasele de croazieră sunt în domeniul serviciilor hoteliere, pentru chelneri, recepţioneri, cameriste, bucătari, potrivit realitatea.net.

Există însă şi locuri de muncă tehnice, de întreţinere sau de curăţenie, precum şi  joburi pentru artişti, manageri şi ghizi turistici.

Cele mai multe vase de croazieră care fac recrutări în România sunt active pe râurile din Europa, dar românii sunt căutaţi şi de vase din America de Nord. Majoritatea posturilor solicită câţiva ani de experienţă în domeniul pentru care se aplică.

Salariile de început sunt cuprinse de regulă între 750 şi 2.500 de euro, la care se adauga bacşişul pentru poziţiile care presupun contact direct cu clientul (între 200 şi 800 euro lunar). Cazarea şi mâncarea sunt incluse, iar aplicanţii lucrează şase zile pe săptămână, câte 8-10 ore pe zi.

Chelnerii şi barmanii primesc de regulă salarii între 800 şi 1.000 de euro, iar bucătarii între 1.200 şi 1.600 de euro. Cameristele nu câştigă de regulă mai mult de 800 de euro lunar, iar recepţionerii au salarii care pornesc de la 1.000 de euro pe lună.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite