Roşiile din Ploieşti, contaminate cu bacteria ucigaşă?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comercianţii de roşii se uită în calea clienţilor
Comercianţii de roşii se uită în calea clienţilor

În pieţele din Ploieşti se vând roşii din Spania, ţară de unde se prespune că au plecat legumele contaminate cu bacteria ucigaşă E.Coli.

Roşii de categoria I, foarte gustoase. Aşa îi îmbie comercianţii de pe platoul Halelor Centrale pe ploieşteni să le cumpere marfa. Majoritatea roşiilor provin din Spania şi Turcia, însă vânzătorii se feresc să recunoască ţara de provenienţă, în special de când au apărut suspiciunile de infectare cu E.Coli la marfa importată din Spania. „Totul este adus din import. Aducem roşii din Turcia şi Spania. Ce se mai face la noi în ţară? Este adevărat că de când se tot discută la televizor despre decesele din Germania, oamenilor le e frică să mai cumpere roşii. Dar încercăm să supravieţuim cum putem", ne-a spus o vânzătoare din piaţa centrală.

Directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare Prahova, Viorel Bogdan spune că încă nu se ştie dacă în judeţul nostru au ajuns roşii din Spania. „Acum oamenii sunt pe teren şi fac verificări în depozite să vadă de unde s-au făcut importuri. Deocamdată nu ştiu nimic, nu am rezultatele acţiunilor", ne-a declarat Viorel Bogdan.

Agapia Teodora, 67 ani

„Îmi e frică să mai cumpăr, roşii în special. Mai ales că eu am şi diabet şi nu pot risca".


image

Nicolae Dumitru, 53 ani

„Este adevărat că nu prea îmi vine să mai iau, cumpăr cu strângere de inimă".


image

Elena Răducu, 43 ani

„Sunt atentă atunci când cumpăr ca roşiile să fie de la noi din ţară dar cine ştie".


Elena Răducu

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite