Bacalaureat 2011 Prahova: Aflaţi aici ce note aţi luat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, au fost afişate la avizierele liceelor din Prahova rezultatele la bacalaureat pentru cei care au susţinut examenul în această vară.

ORA 16.00

Potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Prahova, Gheorghe Borovină, promovabilitatea în judeţul Prahova este de aproximativ 50%. "Din informaţia pe care o am până acum, procentul de promovabilitate este puţin peste 50%, aşa cum ne aşteptam. Ne apropiem de anul trecut când, după afişarea primelor rezultate, procentul a fost de 53%, iar după contestaţii a crescut la 56%", ne-a declarat Gheorghe Borovină.

ORA 8.30

Astăzi, între orele 10.00 şi 12.00, vor fi afişate liste cu rezultatele finale la toate liceele din judeţul Prahova. Aproximativ 8.500 de elevi din Prahova au susţinut examenul de bacalaureat anul acesta. Cei care nu au reuşit să promoveze în prima sesiune îşi mai pot încerca norocul în toamnă.

Aflaţi aici ce note aţi luat la bacalaureat

Duminică, de la prima oră, reporterii Adevărul vă anunţă care sunt notele obţinute la principalele probe scrise.  Examenul se susţine în 25 de centre din judeţ, iar corectarea va fi realizată în alte 6 centre, din Ploieşti şi Câmpina.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite