Zeci de străzi din Ploieşti vor fi refăcute de constructori. Aflaţi aici lista completă a acestora

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Străzile care urmează să fie reparate din nou se află în perioada de garanţie, iar problemele vor fi remediate pe banii constructorilor.

Mai multe şantiere se vor deschide în perioada următoare în majoritatea cartierelor din Ploieşti. Faptul că o stradă a fost reparată în urmă cu puţin timp nu mai reprezintă o garanţie că aceasta nu va intra în reparaţii într-un timp foarte scurt iar. Şi asta deoarece, la verificările efectuate de reprezentanţii Primăriei, pe 50 de tronsoane s-au constatat neconformităţi faţă de prevederile contractuale semnate între constructor şi primărie.

Printre nereguli s-au constatat fisuri pe anumite tronsoane, canalizări care nu erau corespunzător făcute sau porţiuni de drum care se lăsaseră. Astfel, primăria a notificat societăţile care au executat lucrările de reparaţii la străzi, şi anume S.D.C.R.R.E cu S.C. Star T&D Blejoi, S.C. Drumuri şi Poduri Prahova S.A, S.C.C.R S.A. Ploieşti, S.C. Proconstruct SRL Ploiesti, S.C. Baumeister S.A.

"Aceste străzi sunt în garanţie şi este normal ca atâta timp cât nu s-au respectat anumiţi parametri, aceştia să fie remediaţi pe banii constructorilor, nu ai primăriei. Nu aştept explicaţii de la executanţi. Vreau calitate şi seriozitate. Oricât de mare va fi disconfortul creat de intervenţiile pe tronsoanele constatate ca fiind neconforme, este mai puţin deranjant decât ideea că firmele vor să lase ‹‹moştenire›› lucrări de mântuială", a declarat primarul Andrei Volosevici.

Edilul municipiului a mai precizat că firmele nu au contestat până în acest moment notificările primite şi că, în funcţie de programul de lucrări al fiecăreia, acestea vor repara străzile care au fost prost asfaltate.

Vedeţi aici lista completă a străzilor care vor fi reparate vara aceasta

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite