Razii în centrul Ploieştiului pentru ridicarea comercianţilor ilegali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comercianţii de ocazie au fost împrăştiaţi de oamenii legii
Comercianţii de ocazie au fost împrăştiaţi de oamenii legii

Poliţiştii au efectuat ieri noi razii în centrul Ploieştiului pentru a diminua comerţul ilicit şi a "curăţa" oraşul de indivizi care îşi petrec toată ziua prin diferite zone ale municipiului fără nicio ocupaţie.

Poliţiştii i-au verificat şi pe taximetriştii care staţionează în zona Omnia, sancţionându-i contravenţional pe cei care nu respectau regulile de circulaţie.

"Taximetriştii au primit 15 sancţiuni contravenţionale în valoare de 5 milioane de lei vechi fiecare. Amenzile au fost date pentru nerespectarea locurilor de către taximetrişti din staţiile special amenjate, precum şi pentru staţionările interzise", ne-a declarat Daniel Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova. De controlul poliţiştilor nu au scăpat nici comercianţii ilegali din zona Halelor Centrale care vindeau în general flori de tei şi verdeţuri specifice sezonului. Peste 10 persoane au fost conduse la secţiile de poliţie pentru cercetări.

Razia face parte dintr-o acţiune începută la sfârşitul săptămânii trecute, când peste 30 de comercianţi ilegali de telefoane mobile şi "valutişti" au fost ridicaţi din zona centrală. Poliţiştii vor continua acţiunile de acest gen şi în perioada următoare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite