Ploieşti: Un tânăr a ajuns la puşcărie pentru un telefon mobil şi 20 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 5 ianuarie, în jurul orei 19.30, poliţiştii din Ploieşti au fost sesizaţi de către un băiat de 17 ani din comuna Valea Calugareasca, despre faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Poştei, din Ploieşti, a fost acostat de către doi tineri, care l-au deposedat de un telefon mobil şi de suma de 20 lei, după care au fugit.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii i-au identificat pe principalii suspecţi ai faptei., doi tineri din Bucov, sat Pleasa.

Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, iar, în cursul zilei de ieri, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale.

Ulterior, Judecătoria Ploieşti a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile pe numele lui A. Robert.

Faţă de cealaltă persoană, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti a dispus prin ordonanţă măsura obligării de a nu părăsi ţara pentru o perioadă de 29 de zile.

Poliţiştii Sectiei 1 Ploieşti - Compartimentul Investigaţii Criminale vor continua cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite