Ploieşti: A început Programul Rabla 2011. Ce acte trebuie să aduceţi în plus faţă de anul trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la sfârşitul lunii martie, şi instituţiile publice care deţin în proprietate maşini uzate pot participa la programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional.

În Prahova, a demarat Programul "Rabla" 2011, până în prezent fiind casate peste 50 de autoturisme. Prahovenii care vor să scape de maşinile vechi pot merge pentru a le casa la Remat Holding Ploieşti, singurul operator autorizat să colecteze vehiculele scoase din uz din judeţ. În urma casării maşinilor, prahovenii vor primi un tichet în valoare de 3.800 de lei, iar pentru cumpărarea unui autovehicul nou se pot utiliza, potrivit legii, cel mult trei tichete.

„În primă fază, avem 100 de vouchere, dar în momentul în care le vom termina, vom merge să luăm altele. Spre deosebire de anul trecut, acum, proprietarii autoturismelor trebuie să se prezinte la centru cu talonul autovehicului şi cartea de identitate a maşinii legalizate, precum şi cu o dovadă eliberată de administraţia financiară din care să rezulte că nu figurează cu debite restante la bugetul statului", ne-a declarat Florian Dinu, directorul Remat Holding. Acesta a mai precizat că, cel mai probabil, de la sfârşitul lunii martie, cel târziu începutul lui aprilie şi instituţiile publice îşi vor putea casa maşinile.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite