Ploieşti: 12.000 de lei pentru olimpici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai buni elevi din ţară la Limba şi literatura română şi la Ştiinţe Socio-Umane vor concura, începând de marţi şi până vinerea viitoare, în cadrul olimpiadelor naţionale de profil, care vor avea loc la Ploieşti.

Primăria Municipiului Ploieşti va premia toţi laureaţii olimpiadei, la toate disciplinele, cu premii în valoare totală de 12.000 lei, în cadrul unei festivităţi, care va avea loc joi, în sala „Europa", din incinta Palatului Administrativ.

La competiţii vor participa peste o mie de elevi din ţară, care s-au clasat pe primele locuri la fazelor judeţene ale olimpiadelor. Ei vor fi însoţiti de profesorii care i-au pregătit, aceştia fiind  coordonatori ai loturilor naţionale. Proba scrisă la Limba şi literatura română, pentur elevii claselor VII-XII, se va susţine la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul". La concurs vor participa peste 200 de elevi din Prahova.

Marţi, în intervalul 10.00 - 12.00, la Colegiul „Jean Monnet" va avea loc proba scrisă pentru disciplina „Cultură Civică" şi, în intervalul orar 10.00 - 13.00, pentru celelalte discipline socio-umane din concurs: filosofie, economie, sociologie, psihologie, logică, argumentare şi comunicare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite