Un prahovean s-a spânzurat din cauza datoriilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul din comuna prahoveană Albeşti-Paleologu, care săptămâna trecută a hotărât să-şi pună capăt zilelor, era înglodat în datorii.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii prahoveni, bărbatul în vârstă de 40 de ani avea împrumuturi de zeci de mii de lei la bancă şi la persoane fizice. Plecat la muncile agricole, prahoveanul nu a mai suportat presiunea şi s-a hotărât să-şi pună capăt zilelor, spânzurându-se într-o fântână din apropierea lotului de pământ pe care îl deţinea.

Localnicii au văzut trupul neînsufleţit jumătate ieşit din fântână şi au alarmat poliţia. Aceştia au fost şocaţi de fapta bărbatului, spunând că acesta era un individ liniştit şi nu dădea impresia că ar recurge la un asemenea gest. „În acest moment, se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul", ne-a declarat Daniel Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova. Cadavrul se află la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite