Ploieşti: Poliţiştii au prins un tânăr care conducea beat pe DN1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul nopţii, în jurul orei 1.30, poliţişti rutieri, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe DN1, în localitatea Comarnic, au oprit pentru control un autotractor, care tracta o semiremorcă şi se deplasa dinspre Braşov înspre Ploieşti.

Constatând că şoferul ansamblului auto emana halena alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat conducătorul auto stabilind că este vorba despre Alin M., de 36 de ani, din Braşov. Acesta a fost condus la Spitalul orăşenesc Sinaia unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorului auto i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În următoarea perioadă, poliţiştii rutieri vor acţiona cu precădere pe principalele drumuri către Valea Prahovei şi în zonele unde se vor desfăşura manifestări publice, pentru fluidizarea traficului rutier şi preîntâmpinarea producerii unor evenimente nedorite.

În această perioadă, vor fi folosite la capacitate maximă aparatele video de supraveghere a traficului si măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite