O seară pariziană, la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eleganţa şi rafinamentul Parisului vor ajunge în această seară la Ploieşti prin piesa jucată de actorii ploieşteni la Teatrul "Toma Caragiu", intitulată "Bonsoir Paris!"

Cabaret şi artă profundă în acelasi timp, spectacolul îi invită pe ploieşteni la o incursiune în show-ul parisian: cântec, balet, pantomimă, comedie şi o extraordinară desfăşurare de costume îndrăzneţe şi epatante. "Bonsoir, Paris!" este un spectacol pasional care propune un repertoriu muzical si coregrafic de mare calitate artistică, pendulând între registrul clasic al şlagărelor consacrate ale lui Edith Piaf, Charles Aznavour, Michel Legrand şi cel contemporan al cântăreţilor Patricia Kass, Riccardo Cocciante şi Christophe Mae.

Biletele pot fi cumpărate de la Agenţia de pe strada Mihail Kogălniceanu Preţul unui bilet este 20 de lei, iar pentru elevi, studenţi şi pensionari acesta este 12 lei. Grupurile organizate de minimum 20 de persoane vor plăti 9 lei pentru un bilet. Spectacolul va dura două ore şi douăzeci de minute cu pauză şi va avea loc la sala mare a teatrului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite