Ploieşti: Aflaţi unde puteţi petrece Valentine’s Day

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend, cluburile din Ploieşti şi de pe Valea Prahovei se întrec a le oferi îndrăgostiţilor petreceri special de Valentine's Day.

Petrecere romantică la Mislea

Astăzi, Club President din Mislea îi aşteaptă pe toţi prahovenii care încă nu şi-au găsit perechea să se distreze la cea mai romantic petrecere din judeţ. Valentine's Party îşi aşteaptă clienţii cu brăţări colorate, oferte senzuale şi multe surprize. Muzica va fi asigurată de  Dj Oaky HosB.

Red Code în Club Famous

Famous Club din Sinaia organizează o petrecere incendiară, numită "Red Code" pentru toţi îndrăgostiţii care ajung în acest weekend pe Valea Prahovei. Nu vor lipsi muzica bună, proiecţiile, animaţiile incendiare şi bineinţeles premiile. DJ Residence va mixa pentru toate gusturile.

Petreceri pentru îndrăgostiţi

Sâmbătă, dragostea va pluti în aer la o super petrecere dedicată îndrăgostiţilor - Valentine's Day care va avea loc în Club Aligenis. Ingredientele de baza sunt: cea mai bună muzică, animaţie de top si concursuri cu premii pentru îndrăgostiţi. Fetele vor avea intrarea liberă.

De la ora 21.00, Inarin Caffe Campina va organiza petrecerea de   Valentine's Day!. Vor avea loc  concursuri cu premii, karaoke şi muzică pentru toate gusturile.

Mâine, de la ora 21.00, ploieştenii sunt aşteptaţi la "Love la Leon Caffe".  Intrarea este liberă. Fetele vor primi un pahar de vin din partea casei, iar îndrăgostiţii vor primi cadouri surpriză.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite