Ploieşti: Oferte pentru petrecerea Revelionului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecerile se vor ţine lanţ în cluburile şi restaurantele din Ploieşti
Petrecerile se vor ţine lanţ în cluburile şi restaurantele din Ploieşti

Revelionul 2011 organizat, în cluburile şi restaurantele din Ploieşti este mai bogat ca anul trecut şi ceva mai ieftin.

Reprezentanţii acestora au lansat, deja, ofertele pentru petrecerile organizate în noaptea dintre ani. La Restaurantul „Vienna Café", de exemplu, petrecerea de Revelion denumită „BigBang 2011" costă 200 de lei, de persoană.

De aceşti bani primiţi patru feluri de mâncare, cu tot felul de specialităţi culinare specifice bucătăriei româneşti şi internaţionale: ruladă de curcan cu sos Gravy, file de şalău în crustă de ierburi de Provance, şi, ca desert, o delicioasă prăjitură de ciocolată.

Petrecăreţii au acces la open-bar, unde vor putea consuma orice fel de băuturi alcoolice şi răcoritoare doresc. „Organizăm un Revelion mai bogat, dar şi mai ieftin decât cel de anul trecut, că doar e criză. La miezul nopţii, vom avea şi un spectacol de artificii. Am invitat o formaţie de lăutari, un DJ, şi o trupă de dansatoare, astfel încât să mulţumim pe toată lumea. Mai avem 100 de locuri libere", a precizat Andra Şerban, şef de restaurant la „Vienna Café". 

Intrare liberă, în „Doroftei Pub"

Ploieştenii care nu vor să-şi facă rezervări dinainte, sunt invitaţi la „Doroftei Pub", unde, la fel ca anul trecut, intrarea va fi liberă oricărei persoane care vrea să se simtă bine cu bugetul de care dispune.

„Noi nu facem pregătiri. Ne aşteptăm la un număr mare de clienţi, mai ales că, în noaptea dintre ani, o să fie multă lume în centrul municipiului, unde avem pub-ul. O să invităm o o formaţie de muzicieni cu renume. Nu vor fi lăutari. Anul trecut, clienţii au fost serviţi cu ce au dorit. Am stat până la cinci dimineaţa, toate locurile s-au ocupat rapid, iar cei care nu au avut loc la mese s-au distrat şi în picioare. Astmosfera a fost una de cinci stele, aşa cum promit să fie şi de acest Revelion", a spus „Moşul" Leonard Doroftei.

Cei cu buzunare mai bogate pot opta pentru petrecerea ultimei nopţi din an la Hotel „Tiara". Aici, un bilet pentru Revelion costă 350 de lei, de persoană, în care sunt incluse numeroase preparate culinare, majoritatea specifice bucătăriei franceze, cum ar fi „platoul cu brânzeturi de tot felul servite cu fructe deshidratate". Invitaţi să animeze atmosfera sunt formaţia „Univers 2000", dar şi trupa de dansatori „Vogue".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro! 

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite