Ploieşti: Valentin Dinu, care a impresionat o ţară întreagă la "Românii au talent", a împlinit 22 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegii de muncă, prietenii şi rudele i-au pregătit pentru această seară o petrecere cu karaoke, şampanie şi tort.

Tânărul din Ploieşti care, vinerea trecută, a impresionat cinci milioane de telespectatori cu vocea sa la „Românii au talent", a împlinit, astăzi, 22 de ani. Zeci de persoane îl vor sărbători cu fast, diseară, la clubul situat desupra spălătoriei auto unde acesta lucrează.

Sânziana Pană, şefa sa, şi soţia Gerogiana au început deja să facă pregătirile pentru petrecerea din această seară, în mare secret, astfel încât Valentin să aibă o adevărată surpriză.

„Sunt în doliu, însă trebuie să-i organizăm ceva frumos, mai ales că a realizat ceva deosebit pentru comunitatea noastră. O să-i arătăm cât de mândri suntem de el şi cât de mult îl apreciem. Avem şampania pregătită şi îl va aştepta şi un tort. La petrecere vor participa peste 30 de persoane-prieteni, colegi de muncă şi rude", a  spus Georgiana.

Sânziana Pană, şefa lui Valentin, spune că abia aşteptă să-l audă în această seară pe angajatul său cântându-i piesa preferată, „Delilah" la programul de karaoke de la care „nu are voie să lipsească".  „Îl ştiu pe Valentin că e talentat de trei ani, de când lucrează aici. La concurs a avut emoţii, dar în realitate cântă mult mai frumos. Şi de Sfântul Valentin i-am organizat o petrecere şi azi, de ziua lui, o să fie şi mai şi. Ne este drag de el şi merită tot respectul şi atenţia noastră", a spus Sânziana.

Vrea să aibă propria sa locuinţă

 Valentin Dinu s-a născut într-o familie de muzicieni. Mama sa a urmat Liceul de Muzică din Ploieşti, iar tatăl său cântă la chitară şi vocal în diverse localuri. „Tata a fost cel care mi-a fost profesor şi m-a învăţat cum să-mi folosesc vocea şi cum să respir. Câteodată, mă mai lua cu el pe la Sinaia sau pe litoral şi mă punea să cânt pe scenă, la microfon", spune tânărul.


image

După ce a terminat zece clase, tânărul a fost nevoit să renunţe la şcoală pentru a-şi ajuta familia. La 19 ani s-a căsătorit şi are un băiat de doi ani şi două luni. "De ziua mea îmi doresc să fiu sănătos şi să-mi ajute Dumnezeu să câştig finala concursului «Românii au talent». Vreau să am propria mea casă şi să-mi ajut în continuare părinţii, aşa cum m-au ajutat şi ei pe mine",a spus Valentin.

Vedeţi AICI cu ce a uimit publicul şi juriul ploieşteanul Valentin Dinu

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite