O femeie din Ploieşti vrea să fie eutanasiată. Paulina Mihai ameninţă că altfel îşi va da foc în faţa Cotroceniului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paulina Mihai poartă la gât medalion cu chipul fetiţei
Paulina Mihai poartă la gât medalion cu chipul fetiţei

Paulina Mihai, o femeie de 61 de ani din Ploieşti îi cere public premierului Emil Boc eutanasierea în regim de urgenţă. Fiica femeii a murit la 23 de ani, după ce a căzut în casa liftului, iar aceasta spune că nu mai are încredere în justiţie după opt ani de procese.

"Altă soluţie nu mai am, decât să cer să fiu omorâtă. I-am trimis mai multe mailuri premierului în care i-am spus acest lucru, dar nu am primit niciun răspuns. Dacă ei nu vor să mă omoare, o să o fac eu. Sunt hotărâtă să merg la Cotroceni şi să îmi dau foc aşa cum a făcut şi bărbatul acela de săptămâna trecută", ne-a spus, cu lacrimi în ochi, Paulina Mihai. De opt ani, de când Mădălina, una dintre fetele femeii a decedat, aceasta nu-şi mai găseşte liniştea. Paulina Mihai îşi doreşte ca cei vinovaţi de moartea copilului ei să plătească. "Nu se poate ca un om să moară şi cei vinovaţi să scape nepedepsiţi. M-am ombolnăvit de inimă în tot acest timp, am avut şi două atacuri cerebrale şi salvarea m-a luat de pe scările instanţelor de judecată, dar sunt hotărâtă să nu renunţ până o să intru în mormânt".

Femeia e nedespărţită de chipul fetei decedate

Nu trece o zi în care Paulina Mihai să nu treacă pe la mormântul fetei sale. La gât, femeia poartă un medallion cu poza Mădălinei, având pe verso mesajul "Păstrează-mă în inima ta". "Acest medalion mi l-a făcut cineva de curând şi o să merg să îl sfinţesc la o biserică.  Săptămâna trecută, fetiţa mea ar fi împlinit 31 de ani", spune, sfâşiată de durere, femeia.

Tragedia familiei Mihai s-a întâmplat pe 4 mai 2003.Mădălina se urcă în lift, împreună cu sora ei, Ramona. Fetele se pregăteau să iasă în oraş. După câteva clipe, ascensorul se opreşte între etaje. Mădălina se hotărăşte să iasă din cabină, însă, în acea clipă o zguduitură o dezechilibrează, şi fata cade în puţul liftului de la aproape 20 de metri înălţime.

În martie 2011, procurorul criminalist a dispus începerea urmăririi penale pentru ucidere din culpă împotriva administratorului de bloc şi a reprezerntantului firmei care trebuia să se ocupe de revizia liftului. Dosarul a ajuns la serviciul de investigaţii criminale.

"Cazul se află în cercetarea poliţiştilor de la investigaţii criminale, în cauză fiind fiind dispusă efectuarea unei expertise tehnice. În funcţie de rezultatele acesteia, urmează să se facă propunere procedurală", ne-a declarat Daniel Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite