Vacanţe ieftine pe Valea Prahovei până la 1 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hotel Alexandros din Buşteni
Hotel Alexandros din Buşteni

Pentru a veni în ajutorul turiştilor, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism a decis prelungirea până la 1 decembrie a programului „Înscrieri Timpurii", prin care se oferă reduceri la vacanţele de iarnă de până la 20%.

În Ploieşti, există trei agenţii de turism incluse în acest program. Este vorba despre Dam Travel, Aerotravel şi Bibi Touring. Pachetul achiziţionat poate fi pentru petrecerea Crăciunului, a Anului Nou sau a concediului din sezonul de iarnă, în intervalul 1 decembrie 2010 - 28 februarie 2011. Plata trebuie efectuată integral până pe 1 decembrie.  Hotel Alexandros din Buşteni, una dintre unităţile turistice înscrise în program, oferă de Crăciun un pachet de trei nopţi la 510 lei. Pachetul cuprinde cazare cu mic dejun, în seara de Ajun: tăierea tradiţională a porcului, foc de tabără, program artistic, cină festivă de Ajun şi masă festivă de Crăciun.

Revelion la patru stele la Sinaia

În perioada 17-30 decembrie, Vila Casa Magică le propune turiştilor o vacanţă la preţul de 80 de lei de persoană pe zi, cazare şi pensiune completă. 40 de lei costă cazarea, iar 40 de lei cele trei mese , la alegere, pe bază de bonuri valorice. Clienţii nu sunt condiţionaţi de meniuri fixe sau de ore de mese. Turiştii mai pretenţioşi pot opta pentru un hotel de patru stele. Hotel Rowa Dany din Sinaia are pentru Revelion un pachet de trei nopţi la 4.150 de lei pe cameră. Oferta cuprinde cazare în camere duble cu mic dejun, cocktail de bun venit în data de 30.12.2010,cină festivă în noaptea de Revelion cu program artistic, foc de artificii, brunch pe data de 1 ianuarie şi cină în seara de Sfântul Vasile. Accesul la piscină, saună, jacuzzi, solar, fitness şi masaj este gratuit.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite