Ploieşti: Reduceri la ofertele de Revelion, pe ultima sută de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Operatorii de turism au reduceri spectaculoase, astfel că şase persoane pot petrece trei nopţi la Buşteni, într-un apartament cu toate utilităţile, cu numai 1.440 de lei.

Există şi o parte bună dacă aţi lăsat planificarea Revelionului pe ultima sută de metri sau dacă v-aţi hotărât în ultimul moment să plecaţi de acasă într-o destinaţie specială. Zonele de munte de pe Valea Prahovei şi din alte părţi ale României, precum şi Austria sau Bulgaria abundă în oferte last minute pentru Revelion. „În fiecare oră apare câte o ofertă de la partenerii noştri din străinătate, iar reducerile nu sunt deloc de neglijat. Iar în România, la preţul de acum o lună pentru o singură persoană pot merge şi patru sau şase persoane", ne-a spus Cristina Petre, operator de turism la agenţia Danalex din Ploieşti.

Astfel, un apartament turistic lângă pârtia Kalinderu, în Buşteni, în care se pot caza şase persoane costă 1.440 de lei pentru trei nopţi, iar un loc pe zi la Cornu, într-o vilă în care se pot caza până la 12 persoane costă 78 de lei.

 Şi pe afară este ieftin

În străinătate, 10 zile de schi în Austria, pleacă de la 299 de euro de persoană, în Grecia, de la 79 de euro pentru cinci zile, iar un sejur de 4 zile în Bulgaria, la ski, de la 200 de euro. „Cele mai căutate oferte sunt vacanţele de 4 zile în Austria, în perioada 1-4 ianuarie 2011, la Salzburgerland, cu 92 de euro de persoană sau oferte de genul la o persoană plătitoare a doua are gratuitate de 100% în regiunea de schi Dachstein West, tot în Austria", ne-a prezentat oferta şi Iulia Tachescu, consultant de turism la agenţia Bibi Touring Ploieşti.

Dacă vă hotărâţi la astfel de oferte, tot ce vă rămâne este să împachetaţi cât mai repede şi să vă prezentaţi la autocar sau la aeroport pentru o vacanţă de vis.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite