Totul despre lumea dinozaurilor, la Cinema Patria Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinozauri de toate mărimile pot fi cumpăraţi de la Cinema Patria
Dinozauri de toate mărimile pot fi cumpăraţi de la Cinema Patria

Până în prima săptămână a lunii iulie, ploieştenii cei mai mici dar şi cei mari pot pătrunde în lumea misterioasă a dinozaurilor.

În fiecare zi, între orele 10.00 şi13.00, la Cinema Caffe 3D din Ploieşti va avea putea fi vizionat un documentar despre gigantele animale care au dispărut în urmă cu aproximativ 65 de milioane de ani. „Avem o scurtă expoziţie cu descrierea mai multor specii de dinozauri, dar şi filme documentare 3D despre viaţa acestor animale, un film durând aproximativ 50 de minute. Un bilet costă 15 lei, iar dulţii care vor veni la cinema vor primi un Dino Cocktail gratis, iar copiii câte un suc şi popcorn", ne-a declarat Bogdan Enescu, administratorului cinematografului din Ploieşti.

Lângă barul cinematografului este amenajat şi un stand de unde cei mici pot cumpăra dinozauri de jucărie, de diferite mărimi şi culori. Preţurile acestora variază între 8 şi 15 lei. „Mi-am cumpărat un dinozaur mai mic. Mi-a plăcut pentru că este cauciucat şi vreau să îl păstrez amintire", ne-a spus Ionuţ Ilie,  un copil de 10 ani.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite