Ploieşti: Se vor efectua lucrări pe DN1, între Comarnic şi Azuga, până la toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coloanele de maşini care se formau până acum pe DN1, în staţiunile de pe Valea Prahovei, vor fi şi mai lungi în lunile următoare.

Şi asta pentru că pe tot parcursul verii, pe mai multe tronsoane de pe DN1, între localităţile prahovene Comarnic şi Azuga se vor desfăşura lucrări şi se vor impune restricţii de circulaţie. "Se vor face lucrări de reabilitare la şapte poduri de pe DN1, între Comarnic şi Azuga, iar lucrările vor dura până în luna octombrie. Am început cu reparaţiile capitale la cele două poduri de la intrarea în Sinaia dinspre Comarnic, iar în zona respectivă se circulă pe o singură bandă. Se va continua cu podurile din zona Posada. Ştiu că vor fi multe nemulţumiri, însă aceste poduri trebuie reparate pentru că reprezintă un risc pentru siguranţa cetăţenilor. Nu au mai fost reabilitate de peste 20 de ani şi nu am vrea să se producă vreo tragedie", ne-a declarat Valerian Manta, directorul Sucursalei Prahova a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

Investiţia va fi realizată din fonduri europene, iar un pod costă între 1.000.000 şi 1.500.000 de lei. În zonă au fost amplasate semafoare electrice, iar conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile piloţilor de dirijare a traficului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite