Ploieşti: S-au luptat cu flăcările după Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acoperişul casei a ars în întregime (Foto: Arhivă)
Acoperişul casei a ars în întregime (Foto: Arhivă)

Patru incendii au avut loc în cursul zilei de ieri în mai multe localităţi din judeţul Prahova, fără a se înregistra victime.

În comuna Brazi, sat Negoieşti, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar S. Nicolae. Au ars boilerul şi bunurile dintr-o bucătărie. Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ  50.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 3.000 lei. Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unor aparate electrocasnice lăsate sub tensiune.

 Şi în comuna Bărcăneşti, sat Tătărani, echipajele de pompieri au salvat bunuri în valoare de aproximativ  50.000 lei dintr-o casă unde a izbucnit un incendiu, iar la Azuga a ars funinginea de pe coş în urma unui incendiu care a avut loc la locuinţa lui L. Gheorghe.

În comuna Izvoarele, strada Principală, au ars acoperişul unei locuinţe construit din lemn cu învelitoare ţiglă pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp, tavanul unei camere pe o suprafaţă de aproximativ 16 mp şi bunuri casnice. Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 12.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 200.000 lei. Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui coş de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite